Klubhuset og dets faciliteter mm.


Klubhus Huset til venstre på billedet er vort klubhus. Det ligger i klubområdet på lufthavnen. Det røde hus til højre tilhører faldskærmsklubben West Jump. Klik på billedet for at se det i stor format.

Billedet er fra et åbent hus arrangement som vi normalt holder en gang om året. OY-JAA er et af de fly der tidligere har været stationeret i vores hangar. Ved dette åbent hus har det været brugt til at vise interesserede hvorfor et fly kan flyve, hvad instrumenter er til osv.

Klubbens klubhus er primært opført i 1997. Første arrangement var nytårskuren den 4 januar 1998 og indvielsen den 28 marts samme år. Link til billeder fra indvielsen
Klubhuset er samlingsstedet for medlemmerne. Der er her man skal snakke med de andre medlemmer, lave flyveplanlægning, holde fester og alle de andre klubaktiviteter.

På billedet til højre er vi i gang med forbedre vore kundskaber ved et af de to teoriopfriskningsmøder vi plejer at holde hver år.

På billedet herunder er vi i gang med glögg og æbleskiver ved vores julehyggeaften i december 2003.

Møde i klubhus
Julehygge Til højre den behagelige sofaafdeling

sofagruppeKøkken

Herover køkkenet som er en del af opholdsrummet.
Spisning ved et familierally 2004 herunder Herunder udsigt fra terrasse mod vores hangar.
Klik på billeder for at se i stor størrelse.
Familierally 2004 Teresse mod hangar
  • Opholdsrummet er et kombineret køkken/opholdsrum. Her er der plads til at ca. 40 medlemmer kan spise, så der her kan holdes generalforsamling, bestyrelsesmøder, klubaftener, arrangementer og fester. Fra dette rum er der udsigt og udgang til en terrasse der vender ud mod start/landingsbanen. Derfor er der mulighed for at følge med i aktiviteterne på lufthavnen fra rummet og terrassen.
    Billeder fra klubbens Familierally 1999 giver et indtryk af lokalet, terrassen og den afslappede stemning ved et familierallyet.
  • Entreen rummer mulighed for at komme af med overtøjet og her er opsat opslagstavle med information mm.
  • Kontor/briefingsrummet er beregnet til flyveplanlægning mm. Her findes nogle af de faciliteter der er nødvendig for planlægning af en tur. Her skal blot nævnes telefon, VFR flight guide og diverse kort mm.
  • Bliver festen for voldsom er der mulighed for overnatning i de 2 soverum. Her er overnatningsmulighed for 9 personer. Rummene er lavet til 4 senge i det ene rum og 5 senge i det andet.
    Rummene er ikke kun beregnet til klubbens medlemmer men også til flyvende gæster, der har behov for overnatnings og toilet faciliteter.
  • Bad og toilet findes naturligvis også.
  • Depotet er som navnet siger depot for de ting vi ikke kan have andre steder.

Desuden er der en masse udenomsplads, hvor det er muligt at boltre sig. Det er muligt at køre direkte til klubhuset med fly, så gæster kan parkere tæt på huset, og vore flyvende aktiviteter kan "starte" fra klubhuset.

Side sidst opdateret: 29/10-2023