Overnatning / ophold


Skive Motorflyveklub, der har hjemme på Skive Lufthavn (EKSV) har et godt tilbud til vore danske og udenlandske flyvekammerater. Kom og aflæg os et besøg, og vi kan tilbyde overnatning til en særdeles fornuftig pris. Lad f.eks. din klubs weekendtur gå til Skive og spar penge på dyre hoteller.
Vi har fået indrettet en del af vort klubhus således, at vi kan huse 9 gæster i vores to soverum. Der er møbleret opholdsrum, køkken med køleskab, toilet og brusebad. Klik her for at se billeder. (Se også klubhussiden for flere billeder).

Desuden er der mulighed for gratis campering lige uden for klubhuset. (Brug af bad og køkken snakker vi om). Klubhuset ligger i det rekreative område lidt væk fra terminalbygningen (se kort - De 3 små klatter næsten midt i billedet). Her er MEGET stille og roligt i nattens løb. Vi er langt fra vejstøj mm.
I de to soverum er der 9 køjesenge --( tag selv soveposer med eller lej sovegrej af os ).

2 km fra pladsen findes der cafeteria (Bentas cafeteria - Tlf.: 97 53 50 58). Her er der mulighed for dagens ret mm. Cafeteriet ligger lige op ad hovedvej A26, og er efter sigende et godt madsted. Ellers er nærmeste kro Højslev Kro i Højslev by. Derudover er der en masse madsteder i selve Skive by. Afstand til Skive City er 10 km. Skive TAXA 97 52 47 00.

Så hvorfor ikke aflægge os et besøg, billigere kan det næste ikke blive. Vi er tæt ved den skønne Limfjord. Se bryghuset på Fur, flagermusene i de nærliggende kalkgruber, Hjerl Hede eller en af de mange andre spændende ting. Se også visitskive.dk Eller bare nyd en forfriskning fra køleskabet, der vil være forsynet med øl og vand til klubpriser.

Vi har en fortræffelig asfaltbane (14/32 ) på 1200 m. Der er høflig selvbetjening. Kald op på 130,575 MHz og fortæl hvad du gør. Fuel Avgas 100 LL på PPR. Bemærk også at der i sommerperioden er svæveflyvning i den nordøstlige side af banen. Så motorfly plejer at bruge højrerunder til bane 14 og venstre til bane 32. Svæveflyene omkring pladsen lytter med på 130,575 MHz.

Her har vi så banen, med bane 32 nederst til venstre.
Klubhus Priser:
  • 100 kr. pr. køjeplads (inkl. brug af bad/køkken). 25 kr. for sengelinned.
  • 500 kr. pr. døgn for hele huset (inkl. brug af bad/køkken)
  • 300 kr. pr. døgn for medlemmer.
Er du interesseret så kontakt: (helst nogle dage før besøget)

Søe-Knudsen: 2945 0033 eller/og 9754 1484

eller

Tommy Korsholt 2925 0859

Side sidst opdateret: 25/09-2020